Måndagsrapport från körövning 9 november-lokalen behöver avbokas den 12/12

with Inga kommentarer
———- Forwarded message ———
Från: Solvie Herstad Svärd <solvie.herstadsvrd@telia.com>
Date: tis 10 nov. 2020 kl 17:19
Subject: Måndagsrapport från körövning 9 november-lokalen behöver avbokas den 12/12

Hej alla!

 

Med tanke på FHM nya råd så har styrelsen och Ulrik kommit överens om att vi som är aktiva i kören själva tar beslut om hur vi vill göra med körens verksamhet. Några har bestämt sig för att stanna hemma tillsvidare vilket självklart är förståeligt. Efter att ha pratat med de som var på plats i måndags dvs 9 st så kan man sammanfatta läget så att några av oss är tveksamma till att fortsätta sjunga men inte tillräckligt för att avstå kören just nu. Vi konstaterade därmed att vi tar beslut vecka för vecka och följer utvecklingen. Många körer ställer ju in men vi som valt att fortsätta bedömer att lokalen med högt till tak och därmed mycket luft i lokalen känns bra. Något som då fortsatt är viktigt det är att alla som är aktiva tar ansvar för situationen och bedömer om man varit utsatt för smitta, är förkyld eller på annat sätt riskerar att vara smittsam. Karin K du gjorde ett fördömligt val där du avstod från att komma till kören eftersom det finns de som konstaterats med Covid-19 på din arbetsplats. PÅ det sättet måste vi tänka dvs finns det risk att jag själv riskerar att smitta övriga om jag går till kören. (Många pekpinnar blev det….)

 

Det vi bestämde i måndags var också att ev. julcafé den 12 december inte går att genomföra. Vi behöver därmed boka av lokalen den 12/12 (vem gör det?). Vi planerar dock att spela in en julhälsning, dvs en liten julkonsert digitalt,  på terminens sista övning som vi bestämde till den 14/12.

 

I måndags var vi 9 korister. 

Lista på stycken vi övade på:

Adieu sweet Amaryllis – Denna skall vi sjunga utantill framöverDeck the hallDet är en ros utsprungenDvärgarnas visaEj upplysta gårdarJoy to the worldJulens stjärnaJul, JulSer du stjärnan i det blå (obs svensk text) 

Hälsningar Solvie

Leave a Reply