Några sånger till imorgon

with 1 kommentar
Potentiell sommarrepertoar
Sommarnatt I denna ljuva sommartid Glädjens blomster Vi skal ikke sova burt sumarnatta
De två sistnämnda i körprisma
/U

One Response

  1. maja
    |

    Hejsan, Idag kommer inte på övningen, men sjung fint så ses vi den 8e Maja Skickat från min iPad

    24 apr. 2023 kl. 10:48 skrev vibeke.devold@bredband.net:

    Ta med ”Sommarnatt” också, det glömde jag. Den vet jag att alla har då den var med när jag började för ett år sedan, / VD. Den Mon, 24 Apr 2023 06:24:33 +0000, vibeke.devold@bredband.net skrev:     Hej, Vidarebefordrar detta mail. Ni som varit med länge har väl ”i denna ljuva sommartid”, så ta med den. Ifall någon inte har den bifogar jag ett ex. som ni kan skriva ut. Stig N. får en utskrift av mig. Vi ses ikväll! Vänlig hälsning, Vibeke

Leave a Reply