| |

Protokoll från styrelsemöte 23 september 2020

Hej alla!
Vi hade möte i styrelsen i onsdags. Bifogat har ni protokollet-läs igenom för där finns information.

Styrelsen har några frågor till oss körmedlemmar:
Vi har ju nu börjat tidigare denna terminen och de senaste gångerna därmed slutat tidigare. Frågan har lyfts om den förskjutningen skulle kunna permanentas dvs att körövningarna pågår mellan 18:30-21:00. Vi är medvetna om att det kan vara svårt för de som arbetar att hinna så det är viktigt att alla tänker till. Det kommer inte bli ett majoritetsbeslut utan är det någon/några som inte kan komma tidigare så behåller vi ordinarie övningstid. Svar önskas senast måndag 28/9.
Det är planerat en utomhusövning i Slottskogen lördag 10 alternativt söndag 11 oktober (istället för vår Bua-helg). Preliminärt mellan kl. 12-15 en av dagarna med fika efteråt. Utomhusscenen vid Björngårdsvillan, som har tak, är bokad. Även här vill vi ha svar på måndag 28/9. Vi vill ha svar på vilka som kan komma på:
– Lördag 10/10
– Söndag 11/10
– Kan inte delta

Som ni ser av protokollet så har vi planerat någon form av julframträdande. Musikrådet och Ulrik tar fram en lista på sånger att framföra då. Har ni några förslag/favoriter/önskningar så meddela musikrådet/Ulrik.
För övrigt så är det fortfarande några som inte betalat medlemsavgiften-var snäll och gör det.
Observera att på måndag 28/9 börjar övningen utomhus 18:30.

Hälsningar Styrelsen
Protokoll från Norrbykörens styrelsemöte onsdagen den 23 september 2020

Similar Posts